کابل شبکه کامپیوتر

کابل اترنت معمولا منحصراً به کابل مسی یا آلومینیومی اشاره دارد. با این حال، کابل شبکه به طیف وسیعی از انواع کابل مانند پچ کابل و فیبر نوری  اشاره دارد. در واقع هر کابلی که روی شبکه اعمال شود کابل شبکه است.

کابل کشی شبکه به طور خاص به زیرساخت این کابل ها اشاره دارد و اطمینان حاصل می کند که آنها نیازهای مورد نیاز هر ساختمانی را که در آن هستند برآورده می کنند.  کابل‌های شبکه سخت‌افزار شبکه‌ای هستند که برای اتصال یک دستگاه شبکه به سایر دستگاه‌های شبکه یا اتصال دو یا چند رایانه برای اشتراک‌گذاری دستگاه‌هایی مانند چاپگر یا اسکنر استفاده می‌شوند.

 

کابل شبکه چیست؟

کابل های شبکه کامپیوتر نوعی سخت افزار شبکه هستند که دو یا چند دستگاه را به یک کامپیوتر مرکزی یا یک دستگاه شبکه دیگر یا یک دستگاه شبکه را به چندین دستگاه شبکه دیگر متصل می کند.این تجهیزات رسانه ای هستند که از طریق آن اطلاعات و داده ها از یک گره شبکه به گره دیگر منتقل می شود. انتخاب کابل شبکه تحت تأثیر توپولوژی، اندازه و روش عملکرد شبکه قرار می گیرد. انواع مختلفی از کابل های شبکه، ستون فقرات ساختار فیزیکی شبکه هستند.

کابل شبکه برای وصل کردن رایانه به تجهیزاتی مانند مودم های اینترنتی یا پورت های روی زمین مناسب است. هنگامی که کابل های شبکه به عنوان بخشی از زیرساخت نصب می شوند، در قسمت داخلی ساختمان، دیوار، سقف گچی و کابینت های سیم کشی در کنار سایر کابل ها و سیم های برق نصب شده قرار می گیرند.

 

انواع کابل شبکه 

کابل ها بسته به هدفشان به چند نوع طبقه بندی می شوند:

  1. کابل شبکه زوج بهم تابیده (Twisted Pair)

کابل زوج بهم تابیده به دو دسته تقسیم می شوند که عبارت اند از:

  • کابل Unshielded Twisted یا UTP: کابل زوج بهم تابیده بدون شیلد است. این کابل به دلیل اینکه هیچ شیلد و محافظی، دور سیم های آن وجود ندارد، در شبکه هایی که داده یا Data اهمیت زیادی ندارد استفاده می شود.
  • کابل Shielded Twisted Pair یا STP: کابل زوج بهم تابیده شیلدار است. این کابل در محیط هایی که نویز بیشتری دارد استفاده می شود. برای مثال در مسافت های طولانی و زمانی که کابل شبکه از کنار کابل برق رد می شود استفاده می شود.

 

2. کواکسیال (Coaxial) 

کابل های کواکسیال برای انتقال اطلاعات و سیگنال در فرکانس بالا در شبکه های کامپیوتری، شبکه LAN و آنتن تلویزیون های رنگی و دوربین های مدار بسته استفاده می شوند. این کابل از دو سیم تشکیل شده است که یک سیم مغز مفتولی و یک سیم لایه مسی که اطراف آن تشکیل شده است که این دو سیم به واسطه ماده پلاستیکی از هم متمایز شده اند.

 

3. کابل شبکه فیبر نوری (Optical Fiber)

کابل فیبر نوری از شیشه ساخته شده است و سیگنال ها را با پالس ها و امواج نوری منتقل می کند. فیبر نوری در اتصالات بین ساختمان ها و یا ارتباطاتی که نیازمند سرعت بالایی هستند استفاده می شود. در جاهایی که به پهنای باند بالا نیاز است مانند فرودگاه ها، بیمارستان ها و بانک ها کابل فیبر نوری مناسب است. زیرا سرعت بالایی دارد و حجم زیادی از اطلاعات را انتقال می دهد.

 

کابل شبکه

کابل لن مودم

کابل LAN به همان کابل اترنت یا شبکه اشاره دارد.  LAN یکی از تجهیزات پسیو است که به واسطه بستر شبکه‌ای که ایجاد می‌کند، دیتاها را منتقل و اشتراک گذاری می‌کند و دستگاه های یک شبکه را با هم یا سایر شبکه‌ها متصل می‌کند.

کابل لن فقط اطلاعات و نامه‌ها را منتقل می‌کند؛ هر نوع داده‌ای برای اینکه از طریق یک دستگاه ارسال و از طریق یک دستگاه دیگر دریافت شود، باید چند مرحله‌ی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری را طی کند. وقتی این داده‌ها برای ارسال آماده شوند، کابل شبکه به عنوان یک انتقال دهنده کار خودش رو آغاز می‌کند.

تفاوت اصلی کابل لن با یک کابل معمولی در شکل سیم‌های داخلی آن است. کابل شبکه از نوع زوج بهم تابیده است. اما منظور از کابل شبکه زوج به هم تابیده چیست؟ گفتیم که کابل لن از نوع کابل TP (Twisted pair) یا همان کابل زوج به هم تابیده است. داخل این نوع کابل لن، 8 سیم با رنگ‌های مختلف وجود دارد؛ این سیم‌ها دو به دو به همدیگر تابیده شده‌‌اند.

 

قیمت کابل شبکه

قیمت کابل لن به عوامل زیادی بستگی دارد. مهم‌ترین چیزی که روی قیمت کابل شبکه اثر دارد، شرکت سازنده آن است. شما باید موقع خرید کابل LAN بهترین برندی که محصول مناسب دارد را انتخاب کنید.

بهترین برندهای کابل شبکه:

از طرف دیگر انتخاب کابل مناسب به فاکتورهای زیر نیز بستگی دارد که همگی می‌توانند روی قیمت انواع کابل شبکه تاثیر داشته باشند:

  • متراژ
  • میزان مقاومت
  • نوع استاندارد کابل
  • جنس روکش
  • نوع روکش
  • جنس مغزی

 

فروشگاه کابل شبکه کامپیوتر

آنچه که اهمیت دارد این است که شما در ابتدا همه فاکتورهای موجود را بررسی کنید سپس بر اساس آن  بهترین کابل شبکه موردنظرتان را انتخاب کنید. بعد از اینکه مطمئن شدید چه نوع کابلی نیاز دارید، می‌توانید به لیست قیمت کابل شبکه بر اساس هر نوع، از طریق سایت آرادشبکه دسترسی داشته باشید.

 

شما همراهان گرامی میتوانید برای اطلاع از قیمت های به روز و نحوه خرید با شماره مستقیم 09126857619 در تماس باشید.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

keyboard_arrow_up